Luchtbehandeling

Sterk in maatwerk

Een luchtbehandelingssysteem is essentieel om de gezondheid en veiligheid van medewerkers te waarborgen, productkwaliteit op gewenst niveau te houden en energie efficiënt te kunnen produceren.

De luchtbehandelingskasten van Jabrulier zijn de belangrijkste factor in een met zorg samengesteld luchtbehandelingssysteem. Naast de luchtbehandelingskasten, maken onder andere warmtewisselaars, warmte terugwinsystemen, regelsystemen, ventilatoren, filters, luchtbevochtigers en luchtontvochtigers onderdeel uit van onze complete oplossingen. De uitdaging van de klant bepaalt de componenten in een luchtbehandelingssysteem, want de beste oplossing is vaak maatwerk.

Luchtbehandelingssystemen

Jabrulier belevert utiliteit, land- en tuinbouw, industrie en offshore door heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring bedachten we duizenden specifieke systemen.

Warmteterugwinning

Bij bijna alle ontwerpen die wij op dit moment maken, speelt warmteterugwinning een belangrijke rol. Dit kan op diverse manieren, zoals bijvoorbeeld kruisstroomwisselaars, warmtewielen en twincoil systemen. Afhankelijk van de toepassing adviseren en ontwerpen wij een zo duurzaam en energiezuinig systeem.

Extreme klimaattoepassingen

Voor toepassingen in extreme klimaattoepassingen biedt het uitgebreide portfolio van Wolf Giesenfeld specifieke uitvoeringen. Denk hierbij aan:

R

RVS 304

In bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie
R

RVS 316 L

Voor maritieme toepassingen of zware corrosieve omgevingen
R

Aluminium AIMg3

Dit materiaal is gewichtsbesparend en zeewaterbestendig
R

TB1 / T1 uitvoering

Dit is een koudebrugvrije uitvoering die ook compleet condensvrij uitgevoerd kan worden, voor omgevingen met een groot temperatuurverschil