Jabrulier B.V. vertegenwoordigt al meer dan 30 jaar een uitgebreid programma op het gebied van
luchtbehandeling en desinfectie door middel van UV-C. Hier zit uiteraard een goed geoliede organisatie achter!

Visie

Visie

Ten behoeve van een goed klimaat in gebouwen voor mensen en bedrijfsprocessen is het essentieel om een gezonde lucht-huishouding te verkrijgen. Jabrulier zal dit altijd trachten na te streven met in acht neming van mens, milieu en maatschappij. Een gezond binnenklimaat gaat hand in hand met het ontwerpen van energiezuinige installaties.

Adviseurs

Adviseurs

Jabrulier denkt graag mee met de adviseur of installateur. Voorop staat dat we samen tot een goed eindresultaat komen wat voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Uiteindelijk wordt het klimaat bepaalt door een totaalsom van een aantal componenten. Deze componenten moeten dus goed op elkaar zijn afgestemd. De afstemming is de verantwoordelijkheid van de adviseur. Jabrulier neemt de verantwoordelijkheid van een van deze componenten t.w. de luchtbehandeling.

Installateurs

Installateurs

Jabrulier stopt niet nadat er een product verkocht is. Graag behouden wij de verantwoordelijkheid over het door ons geleverde product. Dit doen we door  het onderhoud te blijven doen. Uiteraard alleen in opdracht van de installateur. De opdrachtgever blijft de klant van de installateur.  Hierdoor staan wij dichter bij de praktijk en kunnen daarop participeren. De installateur blijft verantwoordelijk voor de gehele installatie.